Ugrás a tartalomra

A belgrádi Rad a TSC következő ellenfele

2019.09.26
17:40
2019.09.26
18:09
Forrás
Pannon RTV
A belgrádi Rad csapatát fogadja Zentán a topolyai TSC vasárnap a labdarúgó Szerb Szuperliga 10. fordulójában.

A mérkőzést 18 órától játsszák a zentai városi stadionban. A TSC első a Szuperliga táblázatán 21 ponttal, második helyen a Crvena zvezda áll, szintén 21 ponttal. A Rad csapata a tabella utolsó előtti helyén áll 6 ponttal, az ellenfelet azonban ezúttal sem kell lebecsülni - hangsúlyozta Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Nehéz mérkőzést várok, mert nekünk ezek a legnehezebb mérkőzések, amikor már mindenki előre beírta a három pontot, ezt megmutatta a Mačva elleni mérkőzés is, amikor beáll a csapat védekezni, azt sokkal nehezebben tudjuk feltörni. Nekünk sokkal jobban fekszenek azok a csapatok, akik akarnak játszani ellenünk, de remélem, hogy sikerül majd nyerni, mert nagyon fontos győzelem lenne, hogy folytassuk ezt a mi fantasztikus sorozatunkat.”

Rad Beograd
TSC
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.