Ugrás a tartalomra

Birkózás: A Spartacus fölényes győzelme a Partizan felett (videó)

2016.11.05
18:26
2020.02.25
08:49
Fölényes győzelmet aratott a Spartacus Birkózó Klub a Partizan felett az első liga 7. fordulójában
Fölényes győzelmet aratott a Spartacus Birkózó Klub a Partizan felett az első liga 7. fordulójában. A szabadkaiak mind a nyolc súlykategóriában nyertek hazai szőnyegen. Erre a klubtagok sem számítottak. Az alapszakaszból még három forduló maradt hátra, de a Spartacus első helye már biztosnak tűnik.



Andrija Romić, alelnök, Spartacus Birkózó Klub, Szabadka: „8:0. Szerintem nagyon jó mérkőzés volt. Gondoltuk, hogy 6:2 lesz a javunkra, de a Bosnić Vujadin megcsinálta a saját dolgát, igaz a Živanović válogatott, de úgy látszik, hogy az idősebbek megcsinálták a dolgukat. Szerintem egy kicsit irreális, de a 8:0 nekünk nagyon megfelel, mert jön a play off, és akkor szeretnénk mégis az első helyről indulni, hogy mi legyünk azok, akik kiválasztjuk, hogy kivel fogunk birkózni a rangadóban.”
Spartacus
Partizan
birkózás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.