Ugrás a tartalomra

Birkózó Eb: Két magyar jutott vasárnap a döntőbe (videó)

2017.05.07
16:24
Két magyar versenyző jutott be a birkózó Eb vasárnapi döntőjébe
Két magyar versenyző jutott be a birkózó Eb vasárnapi döntőjébe. A szerb válogatott birkózói közül Nemes Viktor a nyolcaddöntőben kiesett, legtovább, a negyeddöntőig Aleksandar Maksimović jutott. Vasárnap a 71, a 75, a 80 és a 81 kilogrammos súlycsoportokban indultak a versenyzők. A magyar válogatott négy birkózóval érkezett. Az elődöntőben hárman küzdöttek meg, de csak ketten jutottak a döntőbe. Lőrincz Viktor, birkózó, Magyarország: „Döntőbe vártam magam, nem titkolt vágyam, hogy megnyerjem az Európa bajnokságot, azt kell, hogy mondjam, hogy a felkészítő versenyek nagyon jól indultak, mind a négyen nyertem, itt most nem szeretnék hibázni.” birkozo eb ujvidek 8 birkozo eb ujvidek 7 A magyarországi Korpási Bálint egy fehérorosz birkózóval csap össze a döntőben. „Az elődöntő volt a legnehezebb meccsem, 2-1-re sikerült győznöm orosz riválisom ellen, két könnyű mérkőzéssel indítottam, egy osztrák és egy svájci, majd jött a török, és jött az elődöntő.” birkozo eb ujvidek 5 birkozo eb ujvidek 4 A szerb válogatottból legtovább Aleksandar Maksimović jutott, a negyeddöntőig. Nemes Viktor kiesett a nyolcaddöntőben. Nemes Viktor, birkózó, Szerbia: „Nem volt szerencsém a sorsolásban, sajnos. De én úgy gondolom, hogy még fiatal vagyok, edzek tovább, és a világbajnokság hátha jobban fog sikerülni.” birkozo eb ujvidek 3 birkozo eb ujvidek 2 A zentai Frísz Krisztián arany-, a szabadkai Davor Štefanek pedig ezüstérmes lett az újvidéki birkózó Európa-bajnokságon. A magyarországi Lám Bálint 130 kg-os kategóriában ezüstérmes lett.



Újvidék
birkózó Eb

Most

13:57, Frissítve: 14:18

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.
13:30, Frissítve: 13:52

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.