Ugrás a tartalomra

Birkózók csaptak össze Zentán (videó)

2016.11.27
10:05
2020.02.25
08:47
A végéhez érkezett az alapszakasz az I
A végéhez érkezett az alapszakasz az I. szerbiai birkózó ligában. Szombaton, három fordulót lebonyolítva Zentán csapott össze a helyi, a szabadkai Spartacus, a magyarkanizsai Potisje és a kragujeváci Radnički Birkózó Klub. A Zentán megrendezett fordulókban a magyarkanizsaiak szerepeltek legsikeresebben. A kragujeváciakkal szemben egy döntetlent értek el, Zenta felett pedig győzedelmeskedtek. Zöldi Norbert, a Potisje Birkozó Klub birkózója: „Az az igazság, hogy itt az első meccs, ami a kragujevaci csapat ellen ment, az elég jól indult 4-0-val, viszont aztán eléggé rosszra sikeredett a mi szempontunkból, mivel 4-4-es döntetlen lett a vége, és ez nekünk azt jelenti, hogy a holnapi meccsen, megint csak két meccset fogunk birkózni és megint csak legalább egy győzelmet és egy döntetlent kell birkóznunk, mivel ma Zentát legyőztük.



A szabadkai Spartacus egyetlen összecsapását a kragujeváciakkal vívta, amit 7-1-re meg is nyertek, annak ellenére, hogy a 130 kilogrammos csoportban nem volt indulójuk. Mario Štefanek 71 kilogrammban indult, kragujevaci ellenfelét könnyen, 15-0-ra legyőzte. „Nem volt annyira könnyű. A birkózó, akivel birkóztam, tapasztalt, tud birkózni, erős fizikailag, de okosan belementem a meccsbe és nyugodtan birkóztam. Nem mentem bele fogásokba, se semmi, hanem vártam az ő hibáit és ott csináltam pontokat.” A zentai csapatnak nem hozott sok szerencsét a szombati meccsnap. Előbb a kragujevaci Radnički, majd a magyarkanizsai Potisje is jobbnak bizonyult náluk. A vasárnapi fordulókat követően a jövő héten a rájátszással folytatódik a bajnokság Szabadkán. birkozas-s
Zenta
szerbiai birkózó liga
birkózás

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.