Ugrás a tartalomra

BL-eredmények, mai meccsek

2023.12.13
08:51
2023.12.13
10:39
Forrás
NSO, hirado.hu
A keddi csoportmérkőzések után már 14 hely foglalt a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében – a szerdai játéknapon még kettőért verseng majd öt csapat.

A Manchester United a Bayern Münchentől hazai pályán szenvedett vereséget, ezzel búcsúzott a Bajnokok Ligája 2023–2024-es kiírásától. Szintén kiesett az Union Berlin, amely ugyan vezetett a Real Madrid ellen, győzni azonban nem tudott. A B-csoport másodikja, a PSV döntetlent játszott az első Arsenallal, míg a harmadik Lens legyőzte a Sevillát, így tavasszal az Európa-liga kieséses szakaszában folytathatja. A Benfica 3–1-re győzött a Salzburg vendégeként a D-csoport utolsó fordulójában, s bejutott az Európa-liga egyenes kieséses szakaszába. Az Internazionale–Real Sociedad mérkőzésen nem esett gól.

Győzelmi kényszerben lép pályára a Paris Saint-Germain ma este a Borussia Dortmund vendégeként, a Newcastle az AC Milant fogadja. A G csoportban a címvédő Manchester City már biztosan első helyen jut a legjobb 16 közé, ők Belgrádban a Crvena zvezda ellen lépnek pályára, akik a negyedik, kieső helyen állnak. Az RB Leipzig a Young Boyst fogadja. A H csoportban az éllovas FC Barcelona már biztosan nyolcaddöntős, és ezúttal a pont nélkül sereghajtó belga Royal Antwerp otthonában szerepel. A csoportmásodik Porto a Sahtar Donyeckkel mérkőzik meg. Az E-csoport biztos továbbjutója az Atlético Madrid a Laziót, a Celtic Glasgow pedig Feyenoordot fogadja. 

BL
Bajnokok Ligája

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.