Ugrás a tartalomra

BL: Nyert a City és az Inter

2023.04.12
07:31
Forrás
Pannon RTV
A Manchester City hazai pályán, míg az Inter Milan idegenben tudott nyerni a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Angol mércével nézve is kellemetlen időjárás kíséretében, a szakadó eső mellett óriási szélben csapott össze a Manchester City és a Bayern München. A bajorokat először irányította BL-meccsen Thomas Tuchel és magyar segédedzője, Lőw Zsolt. A jó iramú és sok helyzetet hozó mérkőzés első találatát a spanyol Rodri szerezte a 27. percben. A sok helyzet ellenére a következő találatra a 70. percig várni kellett, ekkor Bernardo Silva volt eredményes. A mérkőzés végeredményét a norvég csodacsatár, Erling Haaland állította be a 76. percben. A City a 3:0-ás győzelmével nagy lépést tett már a visszavágó előtt a legjobb négy közé jutásért.

Az Inter a BL idei kiírásában veretlen Benfica csapatával mérkőzött meg kedd este. Mindkét csapat több helyzetet is kialakított az első félidőben, de egyikőjüknek sem sikerült megszerezni a vezetést a fordulás előtt. A szünet után az Internazionale Nicolo Barella találatával ragadta meg az előnyt. Ezt követően a Benfica még jobban hajtott és több helyzetet is kialakított, de nem jött össze az egyenlítés. A 81. percben végleg eldőlt, ha nem is a párharc, de ez a meccs igen: Joao Mário kézzel ért bele egy beadásba, a játékvezető a VAR-ellenőrzés után büntetőt ítélt. A csereként beálló Romelu Lukaku pedig nem hibázott.

Szerda este további két mérkőzést rendeznek a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a Real Madrid a Chelseavel csap össze, míg a másik ágon olasz rangadó lesz az AC Milan a Napoli együttesét látja vendégül.

Labdarúgó Bajnokok Ligája
Manchester City
Bayern München
Internazionale
Benfica

Most

16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.