Ugrás a tartalomra

BL-selejtező: Fölényes győzelmet aratott a Zvezda

2022.08.03
22:00
2022.08.04
16:43
Forrás
Pannon RTV, B92
5:0-ra győztek a belgrádiak.

Fölényes győzelmet aratott a Crvena zvezda a labdarúgó Bajnokok Ligájának selejtezőjében. A harmadik fordulóban a belgrádi piros-fehérek hazai pályán fogadták az örmény Pyunikot. Dejan Stanković együttese az első félidőben háromszor talált a vendégek hálójába, míg a saját kapuja érintetlen maradt. A második félidőben tovább növelte az előnyét a belgrádi csapat, újabb két gólt szerzett. A szerb fővárosban rendezett találkozó 5:0-val zárult. A visszavágót egy hét múlva rendezik.

Dejan Stanković, vezetőedző, Crvena zvezda LK: „Aki ismer engem, az biztosan tudja, hogy hogyan gondolkodok. Ezt a játékosok is tudják. Nem kirándulásra megyünk, hanem egy komoly tétmeccset fogunk játszani, hogy győzelemmel térjünk haza. Ez kell nekünk.”

A Crvena zvezda már fél lábbal a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében érezhetik magukat, ahol minden bizonnyal az Izraeli bajokkal küzdenek majd meg a főtáblára kerülésért, hiszen a Maccabi Haifa is magabiztos 4:0-ás sikert ért el a ciprusi Apollon Limassol ellen a párharc első mérkőzésén.

Bajnokok Ligája-selejtező
Crvena zvezda
Pyunik

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.