Ugrás a tartalomra

Blama Budapesten, távozik az orosz

2023.07.19
21:30
2023.07.19
21:40
Forrás
Pannon RTV
Óriási pofonba szaladt bele hazai pályán a magyar bajnok a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében.

A Ferencváros az idegenbeli 0-0-ás döntetlen után hazai pályán szenvedett megsemmisítő 3-0-ás vereséget a teljességgel esélytelennek tűnő Feröer-szigeteki aranyérmes KÍ-től.

A 18 ezer néző előtt lejátszott meccs már az első félidőben eldőlt, amikor háromgólos előnyre tettek szert az északiak. Az FTC így kiesett a BL-sorozatból, és az Európa-konferencialigában folytathatja. Ellenfele az ír Shamrock Rovers. 

Közösségi oldalán üzent a mérkőzés után a klubelnök.

Kubatov Gábor a Facebookon azt írta: végtelenül szégyelli magát mindenki nevében. A meccs méltatlan volt a Ferencvároshoz, a konzekvenciákat hamarosan levonják - húzta alá az elnök.

A Fradi elnöke egy későbbi posztjában pedig kijelentette: a Sztanyiszlav Csercseszov edzővel történő személyes megbeszélésének eredménye, hogy nem dolgoznak tovább együtt. Ennek értelmében az orosz szakember távozhat a magyar csapattól.

Fradi
Ferencvárosi Torna Club
Feröer-szigetek
Bajnokok Ligája

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.