Ugrás a tartalomra

Boris Becker megkezdte a börtönbüntetésének letöltését, mégpedig Wimbledon mellett

2022.05.02
21:25
2022.05.02
21:52
Forrás
hirado.hu
Két és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélték a német teniszcsillagot.

A hatszoros Grand Slam-bajnok könyvelője segítségével megpróbálta eltitkolni vagyonát, hogy ne kelljen törlesztenie hitelezőinek. Az adósságaiban úszó egykori kétszeres wimbledoni bajnok bevonult a zsúfolt wandsworthi fegyintézetbe, ahol rengeteg mentális és drogproblémákkal küzdő elítéltet tartanak fogva. Az omladozó falú, túlzsúfolt és patkányoktól hemzsegő börtönben az erőszak szinte mindennapos, emiatt gyakran nevezik a wandsworthit Nagy-Britannia egyik legrosszabb fegyintézetének – számolt be a Daily Mail.

Ha Becker szerencsés, akkor egy olyan szárnyba helyezik át, amelyet az oda bezárt fehérgalléros rabok egymás között csak „Ritznek” neveznek. Egyes források szerint a teniszcsillag két hetet tölt majd a B kategóriás fegyintézetben, mielőtt átkerülne egy alacsonyabb biztonsági fokozatú létesítménybe.

Boris Becker
börtön

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.