Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Alastair Grant

Boris Becker megkezdte a börtönbüntetésének letöltését, mégpedig Wimbledon mellett

2022.05.02
21:25
2022.05.02
21:52
Forrás
hirado.hu
Két és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélték a német teniszcsillagot.

A hatszoros Grand Slam-bajnok könyvelője segítségével megpróbálta eltitkolni vagyonát, hogy ne kelljen törlesztenie hitelezőinek. Az adósságaiban úszó egykori kétszeres wimbledoni bajnok bevonult a zsúfolt wandsworthi fegyintézetbe, ahol rengeteg mentális és drogproblémákkal küzdő elítéltet tartanak fogva. Az omladozó falú, túlzsúfolt és patkányoktól hemzsegő börtönben az erőszak szinte mindennapos, emiatt gyakran nevezik a wandsworthit Nagy-Britannia egyik legrosszabb fegyintézetének – számolt be a Daily Mail.

Ha Becker szerencsés, akkor egy olyan szárnyba helyezik át, amelyet az oda bezárt fehérgalléros rabok egymás között csak „Ritznek” neveznek. Egyes források szerint a teniszcsillag két hetet tölt majd a B kategóriás fegyintézetben, mielőtt átkerülne egy alacsonyabb biztonsági fokozatú létesítménybe.

Boris Becker
börtön

Most

15:20, Frissítve: 16:28

Később érik a feketicsi meggy

A szokásosnál hidegebb és csapadékosabb időjárás miatt a termés is károsodhat. A termelők szerint a gyümölcsöt az alacsony felvásárlási ár miatt nem érdemes eladni, ezért feldolgozva próbálják értékesíteni.

Népszerű