Ugrás a tartalomra

Bottas jövőre is a Mercedes pilótája lesz

2017.09.15
01:13
2024.03.19
08:36
Forrás
VajdaságMa
A finn Valtteri Bottas jövőre is a Mercedes pilótája lesz - jelentette be szerdán, a hétvégi Szingapúri Nagydíj előtt a Forma-1-ben címvédő istálló.

Bottas januárban a Williamstől érkezett a háromszoros világbajnok brit Lewis Hamilton mellé, miután a tavaly győztes német Nico Rosberg visszavonult. Kiegyensúlyozott teljesítménye és fejlődőképessége egyértelművé tette számunkra, hogy szeretnénk folytatni a közös munkát - közölte Toto Wolff csapatfőnök.

A finn versenyző 13 futam után a harmadik helyen áll az összetett pontversenyben.

Bottas
Hamilton
Forma-1
Mercedes

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.