Ugrás a tartalomra

Búcsúztak a magyar csapatok?

2019.08.01
22:27
2019.08.02
10:03
Forrás
MTI
Nem lesz magyar csapat az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában, ugyanis már a második fordulóban búcsúztak a magyarok.

A Fehérvár FC a a felcsúti egygólos sikert követően a csütörtöki visszavágón hosszabbítás után 2-0-ra kapott ki a liechtensteini FC Vaduz otthonában. A Debrecen kettős vereséggel búcsúzott,miután az idegenbeli háromgólos vereséget követően csütörtökön hazai pályán 4-1-re kikapott az olasz Torino FC-től.

A Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent követően tizenegyesekkel esett ki a csütörtöki visszavágón a román Universitatea Craiovával szemben a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második fordulójában. Az esetleges továbbjutásban még a fővárosi csapat reménykedhet, ugyanis a klub megóvta a román Universitatea Craiováva ellen botrányosan véget ért mérkőzést.

A meccs hosszabbításának utolsó pillanataiban a két csapat játékosai lökdösődésbe kezdtek, amit a játékvezető megpróbált szétválasztani. Ekkor egy a nézőtérről berepülő hanggránát robbant fel közvetlenül a bíró közelében, aki az esetet követően összerogyott és percekig a füvön ápolták. A játékvezetőt végül le kellett cserélni. A mérkőzésből már csak a továbbjutásról döntő büntetőpárbaj maradt hátra, amit a tartalék játékvezető vezényelt le. A Honvéd négy lövésből csak egyet értékesített, így elveszítette a mérkőzést. A klub vezetősége a zöld asztalnál próbálja majd megnyerni a meccset és ezzel kivívni a továbbjutást.

magyar csapatok
labdarúgás
Európa-liga
selejtező
Fehérvár FC
Debrecen
Budapest Honvéd

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.