Ugrás a tartalomra

A Bundesliga történetének legdrágább igazolása

2023.08.12
18:53
2023.08.12
19:04
Forrás
nemzetiport.hu
A német Bayern Münchennél folytatja pályafutását az angol válogatott csapatkapitánya és gólrekordere, a 30 éves Harry Kane, akiért a hírek szerint a bajor klub több mint 100 millió eurót fizetett az angol élvonalbeli Tottenhamnek.

A német csapat hivatalos honlapján arról számolt be, hogy Kane négy évre, 2027-ig írt alá Münchenben és a 9-es mezt viseli majd. Az angol csatár a Bundesliga történetének legdrágább igazolása.

A 30 éves támadó a Premier League-ben 320 mérkőzésen 213 gólt szerzett, ezzel ő áll a Tottenham örökös PL-góllövőlistájának élén és 47 találattal marad el a Newcastle-legenda Alan Shearer 260 gólos csúcsától.

Kane háromszor lett a Premier League gólkirálya, ebben a mutatóban csak Thierry Henry előzi meg, ám a Tottenham ásza hazai pályán és idegenben is elérte a három számjegyű találatot, ráadásul az előkészítésekben is jeleskedett minden sorozatot figyelembe véve 280 gólja mellé 64 gólpassz párosul.

A csatár az elmúlt időszakban az angol válogatott csapatkapitánya lett, és megdöntötte Wayne Rooney csúcsát a nemzeti csapatban szerzett gólok tekintetében.

Az angol válogatott támadót nagyon várták a müncheni szurkolók, olyannyira, hogy amikor Kane éjjel 1 órakor az orvosi vizsgálatok alatt kinézett az ablakon, Bayern-drukkerek üdvözölték őt.

Harry Kane
Bayern München
Tottenham
Bundesliga

Most

18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.
16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.