Ugrás a tartalomra

Büntet a FIFA a szurkolók randalírozása miatt

2017.11.09
19:21
2024.03.19
08:37
210 ezer svájci frankos, azaz 180 ezer eurós büntetést szabott ki a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség a Szerb Labdarúgó Szövetségre, a magyarok sem úszták meg a büntetést.

A Večernje novosti írása szerint Szerb Labdarúgó Szövetség esetében a bírság indoklásaként pirotechnikai eszközök, valamint Gavrilo Principet ábrázoló, illetve gyűlöletkeltésre alkalmas szöveget tartalmazó molinók használatát jelölte meg a nemzetközi sportszövetség.

A Magyar Labdarúgó Szövetségnek sem sikerült megúsznia a büntetést a legutóbbi selejtező-sorozatban. A Svájc elleni 5-2-es vereséget hozó meccsen a magyar drukkerek szintén használtak nem megengedett pirotechnikai eszközöket, ezért az MLSZ-nek 10 ezer svájci frankot kell befizetnie a FIFA számlájára, valamint figyelmeztetésben is részesült. Ez azt is jelentheti, hogy további szurkolói rendbontások zárt kapus válogatott mérkőzéseket vonhatnak maguk után.

FIFA
szerb
magyar
labdarúgó
szövetség
büntetés

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.