Ugrás a tartalomra

City-Inter döntő a BL-ben

2023.05.18
06:25
2023.05.18
06:32
Forrás
Pannon RTV
A Manchester City 4–0-ra győzte le a Real Madridot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Így 5–1-es összesítéssel jutott be a sorozat döntőjébe, ahol az olasz Inter lesz az ellenfele.

Az angolok a mérkőzés kezdetétől mezőnyfölényben játszottak, sokkal nagyobb veszélyt jelentettek a kapura, mint ellenfelük. Ez meg is hozta az eredményét, az első játékrészben Bernardo Silva kétszer is bevette Thibaut Courtois kapuját.

A fordulást követően a Real többet birtokolta a labdát, de a City sokkal veszélyesebb volt a kapura. A második félidőben először Akanji növelte az angolok előnyét, a végeredményt pedig a alvarez állította be a 91. percben.  A Manchester City ellenfele a az Isztambuli döntőben az olasz Inter Milan lesz, amely a másik elődöntős párharcban városi riválisát legyőzve jutott a fináléba. A döntőt június 10-én játsszák.

Manchester City
Real Madrid
labdarúgás
Bajnokok Ligája

Most

17:36, Frissítve: 19:25

Advent a faluban

Ünnepi műsorral és kirakodóvásárral várták az Advent a faluban elnevezésű rendezvényre a királyhalmiakat vasárnap délután. Az eseményen zsúfolásig megtelt a kultúrház.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.