Ugrás a tartalomra

A Crvena Zvezda hazai pályán játszik a Liverpoollal

2018.11.06
11:34
2018.11.06
11:40
Forrás
Szerbiai RTV
A Liverpool együttese a Crvena Zvezda ellen lép ma pályára Belgrádban, a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában.

Vladan Milojević csapatának nagyon nagy szüksége van a győzelemre, hiszen a csoportban az angolok 6 pontosak, de a harmadik Paris Saint-Germainnek is négy pontja van, szemben a Zvezda egyetlen pontjával. A legutóbbi összecsapás során Jürgen Klopp csapata 4-0-ával küldte haza a piros-fehér szerbeket az Anfield Roadról. A belgrádi Marakanában 18:55-kor kezdődik a mérkőzés, amelyet spanyol bíró vezet.

Crvena zvezda
Liverpool
BL

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.