Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda jobb volt a Spartacusnál női kosárlabdában

2016.11.27
08:31
Legeredményesebb játékosa, a napokban Lengyelországba igazolt Sanja Orozović nélkül pályára lépő Spartacus, sima 80:48 arányú vereséget szenvedett a Crvena zvezda csapatától az I
Legeredményesebb játékosa, a napokban Lengyelországba igazolt Sanja Orozović nélkül pályára lépő Spartacus, sima 80:48 arányú vereséget szenvedett a Crvena zvezda csapatától az I. női kosárlabdaliga 8. fordulójának mérkőzésén. A belgrádiak már a mérkőzés elején 6:0-ra elhúztak, majd előnyüket percről percre növelték a sok hibával játszó hazaiakkal szemben. Különösen a palánk alatt domináltak a vendégek, hiszen összesen 43 lepattanót gyűjtöttek be, míg a hazaiak mindössze 14-et. A harmadik negyed hajrájában tizenhárom pontra faragta hátrányát a Spartacus, de ettől közelebb nem tudott férkőzni ellenfeléhez. A szabadkai csapat legeredményesebb játékosának a 10 pontos Rada Vidović bizonyult, míg a belgrádiak soraiból Snežana Bogićević 24 pontig jutott. A mezőnyt a 15 pontos Partizan vezeti, a szintén 15 pontos Radivoj Korać előtt, a Spartacus 13 ponttal az 5. helyen áll.
nők
Spartacus
kosárlabda
Partizan

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.