Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda a kupagyőztes

2023.05.26
07:33
2023.05.26
11:50
Forrás
Pannon RTV
A piros-fehérek tegnap este 2:1-re nyertek a Čukarički ellen a labdarúgó Szerb Kupa döntőjében. A Zvezdának ezzel sorozatban harmadszor sikerült a duplázás, mivel a kupában és bajnokságban is diadalmaskodni tudta

A mérkőzés első találatát a 21-ik percben a vendég Čukarički szerezte a Rajko Mitić stadionban. A címvédő azonban nem adta fel a küzdelmet és a második félidőben Aleksandar Pešić találataival fordított és története során 27. alkalommal sikerült győzedelmeskednie a kupában.

A Crvena zvezda a bajnokságban már korábban biztosította a győzelmét. A szerbiai labdarúgó Szuperligában a fővárosiak az elsők, de a második helyért és az ezzel járó Bajnokok Ligája selejtezős indulásért nagy küzdelem folyik a topolyai TSC és a Čukarički között. Amennyiben az utolsó fordulóban a topolyai együttes hazai pályán legalább egy pontot szerez a Vojvodina ellen, akkor a Čukarički és a Radnički mérkőzés eredményétől függetlenül biztos a második hely és a legrangosabb európai kupasorozat selejtezőjében való részvétel.

Crvena zvezda
labdarúgás

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.