Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezdával csap össze a TSC

2020.08.30
17:35
2020.08.31
07:25
Forrás
Pannon RTV
Nehéz feladat vár a topolyai együttesre a szerb fővárosban, hiszen a belgrádi csapatnak száz százalékos a mutatója.

Európai sikere után nem sokat pihenhetett a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak ma este 9-kor a Crvena zvezda ellen lépnek pályára Belgrádban.

A fővárosi piros-fehérek eddig száz százalékos mutatóval büszkélkedhetnek a szerbiai Szuperligában, így Szabó Zoltán csapatára nehéz feladat vár. A TSC azonban már sokszor bizonyította, hogy a papírforma nem minden. A tavalyi idény végén például pont a Crvena zvezdát verték 2:1-re Zentán. A topolyaiak ezúttal sem feltett kézzel lépnek pályára - mondta Faragó Szilárd kapusedző.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „A Crvena zvezda egy nagy múltú csapat, róluk külön nem kell beszélni. Ami még az előnyük nekik, hogy ők is európai kupamérkőzést játszottak, mint mi idegenben, azzal, hogy ők kedden játszottak, tehát nekik két nappal több idejük volt a regenerálódásra, ez biztos, hogy előny lesz a számukra. Mi megpróbáljuk az adott körülmények mellett is a legtöbbet kihozni. Nem megyünk feltett kézzel a Crvena zvezda stadionjába sem játszani, hogy ez majd mire lesz elég, az majd kiderül vasárnap este 9 órakor.”

TSC
Topolya
Crvena zvezda
labdarúgás
foci
Szuperliga

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.