Ugrás a tartalomra

Csatlakozik a futsal ligához a szabadkai Full Feel

2021.05.27
13:21
2021.05.27
17:39
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Full Feel Sportklub bekapcsolódik a Vajdasági Futsal verseny hivatalos rendszerébe és a Szerbiai Futsal Szövetségbe - jelentették be a klub mai sajtótájékoztatóján.

Stevan Bakić polgármester beszédében reményeit fejezte ki és biztosította támogatásáról a klubot. Kiemelte: a teremfoci egyre népszerűbb, ezért fontos támogatni ezt a sportágat is.

Stevan Bakić, polgármester, Szabadka: „Szeretném, ha a lehető legtöbb csapat követné a Full Feel példáját, amely hamarosan csatlakozik a Futsal Ligához, mert a város minden sportcsapatot támogatni fog, és ez érdeke a Szabadkai Sportegyesületnek és a Szabadka városának is, hogy minél több csapat legyen Szerbia legjobb ligáiban.”

Futsal Kupa
futsal
Stevan Bakić
Full Feel Sportklub

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.