Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Francois Mori

Csodát tett a Manchester United, a Porto kiütötte az AS Romát

2019.03.07
00:26
2019.03.07
07:31
Forrás
VajdaságMA, MTI
A Manchester United drámai végjátékban, 3:1-re nyert a Paris Saint-Germain otthonában, így a hazai 2:0-s vereséget követően jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből.

Noha a párizsiak aktívabban játszottak, végig az angolok vezettek. A  94. percben egy távoli lövésbe a hazaiak védője kézzel ért bele, Skomina játékvezető pedig némi videózás után büntetőt ítélt. A tizenegyest Marcus Rashford értékesítette és juttatta csapatát a negyeddöntőbe.

A nap másik meccsén a Porto 2:1-re győzte le a Romát. Mivel az első meccsen az olasz csapat nyert ugyanilyen arányban, hosszabbítás következett. Itt a Roma kihagyta a helyzeteit, Alex Telles viszont büntetőből eredményes volt a 117. percben, így a portugálok jutottak a legjobb nyolc közé.

PSG
Porto
Bajnokok Ligája
labdarúgó

Most

16:32, Frissítve: 18:04

A szabadkaiak 45 százaléka vette fel eddig az oltást

Nem kielégítő az oltási készség Szabadkán és környékén, jelentette ki Ivanka Beoković. A Szabadkai Egészségház igazgatója hangsúlyozta, Szabadka Város lakosságának alig 45 százaléka vette fel eddig a koronavírus elleni oltás első adagját.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.