Ugrás a tartalomra

Csúcsformában a magyarkanizsai női labdarúgó csapat

2020.08.16
19:19
Forrás
Pannon RTV
Megszerezte első győzelmét a szerbiai labdarúgó élvonalba frissen feljutó magyarkanizsai női labdarúgó klub.

A TSC csapata a Zemun együttesét tudta 1:0-ra legyőzni a Szuperliga második fordulójában. A mérkőzés egyetlen találatát a görögországi légióskodásból visszatérő Ivana Trbojević szerezte a második félidő elején. A hátralévő bő félórában a vendégek mindent megtettek, hogy legalább pontot szerezzenek Magyarkanizsán, de a hazaik védelme jól zárt, így a TSC története első hazai élvonalbeli meccsén győzni tudott.

A csapatot irányító Vajda Fangyó elégedett volt a meccs után. Véleménye szerint a szerbiai Szuperligában nincs könnyű ellenfél, így minden győzelem nagyon sokat ér.

"Egy nagyon nehéz mérkőzés volt. Erre is számítottunk, ugyanis a Zemunnak ez a játékstílusa, nagyon erős játékosokból állnak, jól képzett játékosokból. A múlt héten 2:2-t játszottak a Crvena zvezdával. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzésünk lesz, ez beigazolódott, de küzdeni akarásból ötösre vizsgáztak a lányaink és sikerült ezt a gólt belőnünk, úgyhogy nagyon örülünk az első 3 pontnak."

TSC
női labdarúgó klub
gyúzelem
Vajda Fangyó

Most

11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.