Ugrás a tartalomra

Davor Štefanek a Szerbiai Sportszövetség új elnöke

2017.12.27
13:24
2024.03.19
08:52
Davor Štefanek a szabadkai Spartacus birkózója, a klub vezetője, korábban bejelentette, hogy e funkció mellett is aktívan sportol.

Miután Aleksandar Šoštar vízilabdázó visszalépett a jelöléstől, a szabadkai olimpiai bajnok birkózót a szövetség közgyűlése négyéves mandátummal megválasztotta elnöknek. A riói olimpia bajnokára a testület jelen levő 159 tagja voksolt. Aleksandar Šoštar a nemzeti sportszövetség előző elnöke nyolc évig töltötte be ezt a pozíciót és személyes okokra hivatkozva egy nappal korábban lépett vissza újbóli jelöltetésétől, így Štefanek maradt az egyedüli várományos a posztra. Davor Štefanek a szabadkai Spartacus birkózója, a klub vezetője, korábban bejelentette, hogy e funkció mellett is aktívan sportol, a 2020-as tokiói olimpia után tervez felhagyni versenykarrierjével. 

Davor Štefanek
Szerbiai Sportszövetség
új elnök

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.