Ugrás a tartalomra

Đoković az elődöntőben

2023.11.04
08:39
Forrás
Szerbiai RTV
Holger Runét győzte le, ma pedig Andrej Rubljovval játszik Párizsban.

2:1-re győzött Đoković a dán ellenfele ellen. A szerb játékos Holger Runeval csapott össze a párizsi mestertorna negyeddöntőjében, akit 7:5, 6:7 (3:7), 6:4-re múlt felül, és bejutott az elődöntőbe.

Đoković a meccset a tavalyi fináléhoz hasonlította: szoros játék volt, rossz tiebreakekkel a második szettben. Holger jól mozog és védekezik a pályán, mint én. Sokkal jobban játszik, mint korábban - zárta gondolatait a szerb teniszező, aki ma az orosz Andrej Rubljovval csap össze 17 órakor. Đokovićnak ez lesz a 76. elődöntője a párizsi Mastersen.

Novak Đoković
tenisz
párizsi mestertorna
Párizs
Holger Rune

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.