Ugrás a tartalomra

Đoković bejutott az Abu Dhabiban zajló tenisztorna döntőjébe

2018.12.28
21:18
2024.03.19
08:50
Forrás
Szerbiai RTV
Novak Đoković bejutott az Abu Dhabiban zajló Mubadala-kupa döntőjébe, legyőzve az orosz Karen Khachanovot. A fináléban szombat délután a dél-afrikai Kevin Andersonnal játszik.

A Dohában zajló tornán kezdetétől fogva a szerb teniszező magabiztosan vezette a meccset és könnyűszerrel a negyedik szettben 3:1-re állt. A kilencedik szettben Khachanov azonban felzárkózott 5:4-re. Az utolsó játékban Đoković erősebben támadta az orosz játékost, így végül 6:4-es eredménnyel zárult a szett.

A második szett már könnyebben ment a szerb teniszezőnek, 6:2-es eredménnyel bizonyult jobbnak az orosznál és így megnyerte a meccset 2:0-ás eredménnyel.

Novak Đoković a fináléban szombat délután a dél-afrikai Kevin Andersonnal játszik, aki a spanyol klasszis Rafael Nadalt 2:1-es végeredménnyel ejtette ki a tornáról.

tenisz
Novak Đoković
Kevin Anderson

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.