Ugrás a tartalomra

Đoković bejutott a nyolcaddöntőbe

2020.08.26
09:42
Forrás
NSO
Bejutott a legjobb nyolc közé Novak Đoković a Cincinnati Masters tenisztornán az amerikai Tennys Sandgrent legyőzve.

A New Yorkban zajló, eredetileg Cincinnatibe tervezett kemény pályás tenisztorna férfi egyesének harmadik fordulójában a szerb klasszis 88 perc alatt, két játszmában győzte le ellenfelét.

Đoković a nyolcaddöntőben a német Jan-Lennard Struff ellen lép pályára.

Az ATP 1000-es tenisztornán a szerb válogatott két győzelmet is magáénak tudhat, mivel Filip Krajinović szintén két játszmát követően diadalmaskodott a Fucsovics Márton elleni küzdelemben. Krajinović ellenfele a negyeddöntőben Miloš Raonić lesz.

Novak Đoković
tenisz
Cincinatti
tenisztorna
New York

Most

13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.