Ugrás a tartalomra

Đoković elődöntős Wimbledonban

2023.07.11
21:00
2023.11.27
17:13
Forrás
Tanjug, MTI
Novak Đoković négy szettben legyőzte Andrej Rubljovot, ezzel bejutott az elődöntőbe a wimbledoni teniszbajnokság férfi versenyében.

Az orosz teniszezőnek sikerült megnyernie az első szettet 6:4-re, de a másodikban Đoković ellentmondást nem tűrően 6:1-es eredménnyel egyenlített. A harmadik és negyedik szett némileg kiegyenlítettebb küzdelmet hozott, 6:4, 6:3-ra a szerb teniszező nyerte őket. A mérkőzés két óra 47 percig tartott. Ez volt az ötödik párharc Đoković és Rubljov között, Novaknak ez a negyedik diadala.

Đoković 12. wimbledoni elődöntőjében az olasz Jannik Sinner ellen játszik, aki korábban a negyeddöntőben a torna meglepetésemberét, a világranglistán 92. helyezett orosz Roman Szafiullint búcsúztatta négy szettben (Jannik Sinner (olasz, 8.)-Roman Szafiullin (orosz) 6:4, 3:6, 6:2, 6:2), 2 óra 17 perc alatt.

Wimbledon
tenisz
Andrej Rubljov
Novak Đoković

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.