Ugrás a tartalomra

Đoković, Györe, Fucsovics és Marozsán is nyert a US Openen

2023.08.29
07:45
2023.11.27
17:12
Forrás
Tanjug, Magyar Szó
Novak Đoković 3:0-ra legyőzte a francia Alexandre Mullert a US Openen.

A legjobb szerb teniszező rutinos játékkal, könnyű győzelemmel, 6:0, 6:2, 6:3-as eredménnyel jutott a 65 millió dollár összedíjazású kemény pályás teniszbajnokság második fordulójába, ahol az ellenfele a világranglista 76. helyén álló spanyol Bernabe Zapata Miralles lesz. Novak Đoković pályafutása során 17. alkalommal vesz részt a US Openen, 2011-ben, 2015-ben és 2018-ban meg is nyerte.

Györe László is bejutott az US Open második fordulójába, miután 7:5, 6:4, 6:4 arányban felülmúlta az amerikai Brandon Nakashimát. A zentai származású teniszező a következő fordulóban a Sho Shimabukuro-Hugo Gaston párharc győztesével fog megmérkőzni. 

Fucsovics Márton közel négy és fél órás csatában 3:2-re nyert a 31. helyen kiemelt, hazai közönség előtt szereplő Sebastian Korda ellen, Marozsán Fábián pedig a francia Richard Gasquet ellen győzedelmeskedett öt szettben.

Györe László
US Open
Novak Đoković
Fucsovics Márton

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.