Ugrás a tartalomra

Đoković győzelemmel kezdett a világbajnokságon

2022.11.15
10:03
Forrás
nemzetisport.hu
Két játszmában nyert a Torinóban zajló ATP-világbajnokság első fordulójában Novak Đoković, aki Sztefanosz Cicipaszt múlta felül 6:4, 7:6-ra a Piros-csoportban.

Đoković jól kezdett, már az első két játékot megnyerte, ami a szett egészére kihatott. A szerb az előnyét kihasználva magabiztosan irányította a játszmát, 3:1-re, 4:2-re és 5:3-ra is vezetett. Ugyan Cicipasz 5:4-re még vissza tudott jönni, a következő játékot elveszítette, így Đoković összességében magabiztosan hozta az első szettet.

A folytatás már izgalmasabban alakult, a felek felváltva nyerték meg a saját adogatásaikat. Az első játszmával ellentétben nem volt példa bréklabdára, kivéve a 6:6 után következő rövidítésben, amikor ismét a görög hibázott: Cicipasz 2–1-es állás után két adogatását is elveszítette. Egy labdát Đoković is eladott, méghozzá 5–1-nél, ám végül 7–4-gyel behúzta a rövidített játszmát, így a mérkőzést is. A Piros-csoportot vezető Đoković ellenfele Andrej Rubljov lesz a következő fordulóban.

Novak Đoković
tenisz

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.