Ugrás a tartalomra

Đoković játék nélkül jutott az elődöntőbe Madridban

2017.05.12
17:10
2020.02.29
09:29
Novak Đoković anélkül jutott a madridi mestertorna elődöntőjébe, hogy ütőt fogott volna a kezébe, negyeddöntőbeli ellenfele, Kei Nishikori ugyanis sérülés miatt elállt a meccstől
Novak Đoković anélkül jutott a madridi mestertorna elődöntőjébe, hogy ütőt fogott volna a kezébe, negyeddöntőbeli ellenfele, Kei Nishikori ugyanis sérülés miatt elállt a meccstől. A japán teniszező a mérkőzés előtt negyed órával döntötte el, hogy nem áll ki Đoković ellen, mert ízületi sérülése van, és nem szeretné, ha ez rosszabbodna. A szerb teniszező így játék nélkül jutott az elődöntőbe, ahol a spanyol Rafael Nadal és a belga David Goffin közötti meccs győztesével vív majd meg. (Szerbiai RTV)
tenisz
Madrid
Novak Đoković

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.