Ugrás a tartalomra

Đoković lehet a legjobb a legjobbak között

2020.11.16
16:43
2020.11.16
17:11
Forrás
Szerbiai RTV, Nemzeti Sport
Sima győzelemmel, 6:3, 6:2-re nyert az első helyen kiemelt Novak Đoković az argentin Diego Schwartzman ellen Londonban a Tokio 1970-es csoportban.

Đoković a mai meccstől függetlenül is hatodszor zárta az élen az évet a férfi tenisz-világranglistán. A trófeát tegnap vehette át.

A mai napon a 6. londoni serlegért lépett pályára. A szerb teniszezőnek az argentinnal szemben 5:0 volt, most pedig 6:0 lett a mérlege. Ezzel a turné 37. győzelmét könyvelhette el magának, ez pedig jelentős lépés afelé, hogy bejusson a legjobbak között zajló verseny elődöntőjébe.

Az ATP-bajnokság évzárója vasárnap kezdődött.

Az idény nyolc legeredményesebb játékosát felvonultató világbajnokságon nagyon nehéz esélyesekről beszélni, hiszen a csoportrendszernek (is) köszönhetően bárki nyerhet, ám a 2020-as teljesítményeket tekintve Đoković lehet a leginkább optimista.

ATP
Novak Đoković
tenisz

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:17, Frissítve: 18:26

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.
13:46, Frissítve: 16:59

Elstartolt a strandszezon Újvidéken

Ez a strand az egyik legszebb és legrendezettebb strandnak számít a Duna teljes szerbiai szakaszán, amely számos lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szezonális belépőket mától lehet igényelni.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.