Ugrás a tartalomra

Đoković nyert Adelaide-ben, ez a 92. tornagyőzelme - VIDEÓ

2023.01.08
12:21
2023.01.08
12:26
Forrás
Pannon RTV
Meccslabdát hárítva, drámai küzdelmet követően tornagyőzelemmel kezdte az idei szezont Novak Đoković.

A szerb teniszező az amerikai Sebastian Korda ellen tudott nyerni az Adelaide-i torna döntőjében. Đoković az első szettet rövidítésben veszítette el 7:6-ra, majd a másodikat ugyanilyen arányban megnyerte, de ekkor egy meccslabdát is hárítania kellett.

A mindent eldöntő harmadik szett sem volt egyszerű, de végül a szerb játékos ezt a játékrészt is 6:4-re nyerte, így pályafutása 92. tornagyőzelmét ünnepelhette. Đoković így magabiztosan készülhet az Australian Openre, arra a versenyre, amelyen tavaly nem vehetett részt, ugyanis kitoloncolták Ausztráliából, mivel nem vette fel a koronavírus elleni védőoltást. Az országba való belépési szabályok azóta enyhültek, így Đoković 10. tornagyőzelméért küzdhet Melbourne-ben.

tenisztorna
tenisz
Novak Đoković
Sebastian Korda

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.