Ugrás a tartalomra

Đoković a nyolcaddöntőben, Györe kiesett

2023.09.02
08:57
2023.09.02
16:29
Forrás
Szerbiai RTV
Látványos mérkőzésen múlta felül Novak Đoković Györe Lászlót a US Open 3. fordulójában.

Đoković 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3-ra győzte le a zentai játékost. Györe az első két szettet megnyerte, így Đoković egy játszmára került a búcsútól, ám sikeresen fordított a kétszettes hátrányból.

Az összecsapást követően Novak gratulált ellenfelének, és ahogy fogalmazott, Györe talán a legjobb teniszét játszotta, amit valaha látott tőle. A negyeddöntőbe jutásért a világranglistán 105. helyen álló horvát Borna Gojo lesz Đoković ellenfele, aki 3:0-ra kiütötte a cseh Jirži Veselyt. A találkozó vasárnap lesz.

Novak Đoković
Györe László
US Open
tenisz

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.