Ugrás a tartalomra

Đoković Radek Stepanekkel is szakított

2018.04.04
14:40
Forrás
MTI
Andre Agassi, a másik edző múlt szombaton jelentette be, hogy már nem segíti Đokovićot.

Andre Agassi után másik edzőjével, a cseh Radek Stepanekkel is szakított a volt világelső szerb teniszező, Novak Đoković. A 30 éves játékos a honlapján megjelent közleményben úgy fogalmaz, a kapcsolata mindig nagyszerű volt és az is marad Stepanekkel, akitől nagyon sokat tanult és akivel nagyon élvezte a közös munkát. A Stepanekkel való szakítás konkrét okáról nem ír Đoković, aki könyöksérülése miatt a tavalyi év második felét kihagyta, és egyelőre idén sem találja a formáját. Jelezte, a családjával töltött rövid pihenő után megkezdi a felkészülést a salakszezonra, amelyet sikerre éhesen vár. Andre Agassi, Đoković másik edzője múlt szombaton jelentette be, hogy már nem segíti a szerb teniszező felkészülését.

Radek Stepanek
Andre Agassi
edző

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.