Ugrás a tartalomra

Đoković szerint lehet, hogy el kell halasztani az Australian Opent

2020.01.05
13:46
2024.03.19
08:50
Forrás
Szerbiai RTV
Lehet, hogy a szervezők kénytelenk lesznek elhalasztani az Australian Opent a tüzek miatt - mondta Novak Đoković teniszező, aki a szerb válogatottal Brisbane-ban az ATP kupán vesz részt.

A sportoló szerint a szervezők mindent megtesznek, hogy ne napolják el a megmérettetést, de ha a körülmények a játékosok egészségére is hatással vannak, az illetékesek az Australian Open elhalasztása mellett dönthetnek.

A verseny január 20-tól február 2-ig tartana, amikor Ausztráliában több mint 40 fok várható. Melbourne-ban, ahol az év első Grand Slam-tornáját tartják, a tüzek miatt nagyon rossz a levegő minősége.

Egyébként Nick Kyrgios ausztrál sportoló akciót kezdeményezett, hogy segítséget nyújtsanak a lángok sújtotta térségnek. A következő két hónapban ütött minden egyes ásza után 200 ausztrál dollár támogatást ad. Az akcióhoz több játékos és az ATP-kupa vezetői is csatlakoztak.

Australian Open
ATP kupa
Ausztrália
tüzek
tenisz
Novak Đoković

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.