Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Manu Fernandez

Đoković továbbjutott - nem is kellett játszania

2022.05.05
15:46
2022.05.05
15:55
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb teniszező már a legjobb nyolc között Spanyolországban.

Visszalépett a Novak Đoković elleni nyolcaddöntős mérkőzésétől Andy Murray a madridi salakpályás tenisztornán. A jelenlegi és a korábbi világelső délben csapott volna össze egymással a Masters-torna harmadik fordulójában, de a brit játékos betegség miatt lemondta a találkozót, így Đoković játék nélkül jutott tovább a legjobb nyolc közé. A két klasszisnak a mostani lehetett volna a 37. egymás elleni mérkőzése.

Novak Đoković
Madrid
tenisz
Spanyolország

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.