Ugrás a tartalomra

Döntetlent játszott a City az Arsenallal

2024.04.01
09:51
Forrás
Pannon RTV
Húsvétvasárnap is folytatódott az angol labdarúgó-bajnokság harmincadik fordulója. A Liverpool 2-1-re legyőzte a vendég Brightont, míg a Manchester City és az Arsenal gól nélküli döntetlent játszott.

A Liverpool minden sorozatot beszámítva megszakítás nélkül 32 hazai összecsapásán nem kapott ki. A Brighton szeptember óta nem tud egymást követő két Premier League meccset nyerni, és a legutóbbi négy idegenbeli tétmérkőzésén kikapott, ilyen legutóbb közel öt éve fordult elő a gárdával. A címvédő Manchester City és az Arsenal tegnapi döntetlenjének pedig az éllovas Liverpool örülhet igazán, mivel az Arsenalt így kettő, a Manchestert pedig három ponttal előzi meg a tabellán.

Premier League
labdarúgás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.