Ugrás a tartalomra

Döntetlent játszott Magyarország és Montenegró U19-es labdarúgó-válogatottja

2018.09.10
18:08
2018.09.10
18:36
Forrás
Pannon RTV
2-2-es döntetlent játszott Magyarország és Montenegró U19-es labdarúgó-válogatottja a 25. Stevan Vilotić - Ćele emléktorna mai játéknapján.

A magyar csapat kezdett erősebben, a piros mezesek többször is kapura lőttek, azonban találataik nem értek célba. A montenegrói együttes sem hagyta magát. Ők is igyekeztek megszerezni első góljukat, azonban próbálkozásaikat a magyar kapus sorra hárította. Így az első félidő találat nélkül zárult. Alighogy elkezdődött a mérkőzés második fele, a montenegrói együttes megszerezte a mérkőzés első gólját. A második találatuk sem váratott sokat magára, így a második félidő első felében már 2-0-ra vezettek. Ezt követően a magyar együttes is hamar megszerezte az első gólját, egy 11-esnek köszönhetően pedig kiegyenlített. A csapatok sorozatos próbálkozásaik ellenére nem született újabb gól, így a mérkőzés 2-2-es végeredménnyel zárult.

Montenegró
labdarúgás
U19
Stevan Vilotić Ćele-emléktorna

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.