Ugrás a tartalomra

Döntős a szerb vízilabda férficsapat

2018.07.26
22:08
2024.03.19
08:41
Forrás
VajdaságMA
Bejutott a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság döntőjébe a szerb férfiválogatott, miután nagy csatában 9:7-re legyőzte a világbajnok horvát csapatot.

Az első negyed igen sok gólt hozott. Dejan Savić csapata 5:3-as vezetésre tett szert, ezek után pedig végig kontrolálta a meccset. A durvaságoktól sem mentes mérkőzésen a szerb csapatból Ćuk, a horvátoktól Fatović kapott piros lapot, sőt a negyedik negyedben a játékvezető a horvát szakvezetőt, Ivica Tucakot is kiállította. A szerb csapat főleg a remek védekezésnek köszönheti a győzelmet.

Szerbia a döntőben a spanyol válogatottal találkozik. A házigazda csütörtök este rendkívül izgalmas és fordulatos elődöntőben 8:7-re győzte le az olasz együttest.

vízilabda
európai bajnokság
szerb
horvát
barcelóna

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.