Ugrás a tartalomra

Edzéssel ünnepelt a Trón Futóklub (videó)

2017.04.14
12:42
Csaknem 6 év, 6 kilométeres táv, 300
Csaknem 6 év, 6 kilométeres táv, 300. alkalom és 200 futó - ez a statisztikája a palicsi Trón Futóklub hagyományos csütörtök esti edzésének. Nem csak a tréning, a barátkozás és a tapasztalatcsere is a célja ezeknek a közös futásoknak. Az eseménynek a jubileum alkalmából humanitárius jellege is volt. 300. alkalommal került sor a palicsi Trón tréningedzésére, amelyet már 6 éve szerveznek meg. Ez az alkalom különleges volt, mert a Kolevka Gyermekotthon számára gyűjtöttek adományokat. tron futoklub 3 A szabadkaiak már jól tudják, hogy csütörtök esténként a palicsi úti kerékpárutat birtokukba veszik a rekreatív futók. Nem csak edzenek, de céljuk a futás népszerűsítése is ezen a forgalmas helyen. A csütörtöki edzés egyik rendszeres látogatója Trungel Mester Edit is, aki valamikor a Spartacus Atlétikai Klub tagja volt, de a mai napig szívesen hódol ennek a sportnak. „Mindenkinek ajánlom, mert valóban egy nagyon jó közösség. Aki eljön egyszer, az gondolom, hogy itt is szeret maradni, mert máris barátokra lel.” tron futoklub 2 A palicsi Trón Futóklub már 10. éve népszerűsíti a futást környékünkön, és szervez közös edzéseket, versenyeket. A csütörtök esti tréningen is már sokan kipróbálták magukat. Sebastian Ludaić, elnök, Trón Futóklub: „Általában 20-25-en szoktunk lenni. Ma egy kicsit megnőtt a létszám, úgyhogy olyan 50-60 résztvevőre számítunk.” tron futoklub 4 A 300. edzésen 46 futó vett részt. A szabadkai Kolevka Gyermekotthon részére 10.510 dinárt gyűjtöttek össze a résztvevők. A szervezők ezentúl is mindenkit szeretettel várnak csütörtök esténként, a nyári időszakban 19 órakor a palicsi úton.



futás
jubíleum
Trón Futóklub

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.