Ugrás a tartalomra

Edzőket díjaztak Szabadkán

2018.04.03
16:21
2024.03.19
08:39
Forrás
Pannon RTV
A YuEco RTV szervezésében idén is díjazták a sportszerkesztők és sportújságírók által jelölt legsikeresebb edzőket.

Főleg a szabadkai klubok trénerei részesültek elismerésben, mivel nincs olyan sport a régióban, amelynek Szabadka ne adna otthont. Az elismeréseket Danijela Pinter, a YuEco RTV sportszerkesztője nyújtotta át a kitüntetett edzőknek.

Dragan Jović, a Galeb Taekwondo Klub edzője és alapítója arról beszélt, hogy ez az elismerés nem csak megbecsülést jelent, hanem kötelesség is az elkövetkezendő időszakra. Jovićot 5 év után második alkalommal tüntették ki. „Tudom, mi vár ránk a következő periódusban, és azt is tudom, mit várnak el tőlem az emberek. Mi mindig a legtöbbet adjuk bele és nem hiszem, hogy van olyan edző, aki nem szeretne mindig első lenni, de a munka az ilyen, a sport is ilyen, hogy soha sem lehet tudni. Mi tovább dolgozunk és remélem, hogy mindent megnyerünk, amit eddig is.”

Az elért eredmények alapján a díjazottak között volt Aleksandar Veselinović, a Spartacus férfi focicsapatának edzője is. Nagy meglepetés volt számára a kitüntetés. „Személyesen nekem ez motiváció arra, hogy még nagyobb lendülettel folytassam a munkám. Ki mondaná, hogy ez munka, mikor olyannal foglalkoztok, amit szerettek, olyankor nem úgy éli meg az ember, mint munkát, hanem mint egy hivatást az életben.

A YuEco RTV igazgatója, Pintér József az edzők munkájának fontosságáról beszélt, és arról, hogy mennyire lényeges figyelmet szentelni nekik. „20 évvel ezelőtt a néhai Jugoszlávia területén, nem a nagy Jugoszlávia, hanem a már kisebb ország területén soha senki nem tüntette ki az edzőket és sportpedagógusokat. Mindig csak a sportolók voltak elismerve. Mivel jómagam is sportoló voltam, felismertem a tényt, hogy nem értem volna el semmilyen eredményt, ha nincs mellettem egy edző, és az edzők azok, akik a tehetségekből élsportolókat nevelnek ki.”

Az eseménynek a szabadkai Patria Hotel adott otthont, ahol koktélokkal frissülhettek fel a vendégek.

Szabadka
sport
edző
YuEco

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.