Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Egy félidő alatt 4 gólt kapott a Manchester United a Brentfordtól

2022.08.14
11:24
2022.08.14
11:35
Forrás
HírTV
A Manchester United a második bajnokiját is elvesztette a Premier League-ben, miután 4-0-ra kikapott a Brentford otthonában.

A tizedik percben egy manchesteri labdavesztés után Joshua Dasilva lőtt kapura húsz méterről, és lapos, nem túl erős kísérlete nyomán a nagyot hibázó David de Gea kezei között pörgött a hálóba a labda. Kicsivel később Mathias Jensen váltotta gólra a vendégvédelem hibáját. A harmincadik percben Benjamin Mee egy szöglet után közelről továbbított a hálóba, öt perccel később pedig Bryan Mbeumo villámgyors kontra után szerzett gólt. A Manchester United a múlt heti nyitófordulóban is kikapott (akkor 2-1-re nyert a Brighton), így két forduló után jelenleg a 20., vagyis utolsó helyen állnak a Premier League-ben.

Manchester United
Brentford

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.