Ugrás a tartalomra

Egy pontot szerzett a TSC a kragujeváci Radnički vendégeként

2023.12.09
15:48
Forrás
Pannon RTV
Gólnélküli döntetlennel hangolt a TSC a csütörtöki Olympiakosz elleni Európa-liga mérkőzésre.

Az első félidőben vendég topolyai csapat nem tudta mezőnyfölényét helyzetekre váltani, ha pedig ez sikerült, akkor a hazaiak kapusa remekül reagált. A második játékrész elején Saša Jovanović csente el Simovićtól a labdát, de hiába került szemtől szembe a hazaiak kapusával, Leković egy bravúrral megakadályozta, hogy a vendégek megszerezzék a vezetést. A hajrában az emberelőnyben játszó TSC sorozatban dolgozta ki az akciókat, de a csereként beállt Sós Bence kemény lövését is hárította a kapus, a kipattanót pedig a védők rúgták ki a gólvonal előtt. A TSC 33 ponttal a harmadik helyen áll a szerb Szuperligában. A topolyai csapat szerdán utazik Athénba, ahol az Európa-liga A csoportjának utolsó fordulójában a görög Olympiakosszal méri össze erejét, utána pedig a szerb bajnokságban a Javor-Matist fogadja.

A klubbal kapcsolatos további információkért látogasson el a TSC internetes oldalára.

TSC Labdarúgó Klub

Most

13:11, Frissítve: 13:21

Tizenhatan vehették át diplomájukat Zentán

A kertész- és mezőgazdasági mérnök szakon végzett hallgatók diplomaosztóját a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Zentai Konzultációs Központjában tartották. Az eseménynek a Pro Scientia Naturae Alapítvány Oktatási Központja adott otthont.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.