Ugrás a tartalomra

Egy pontot szerzett a TSC a kragujeváci Radnički vendégeként

2023.12.09
15:48
Forrás
Pannon RTV
Gólnélküli döntetlennel hangolt a TSC a csütörtöki Olympiakosz elleni Európa-liga mérkőzésre.

Az első félidőben vendég topolyai csapat nem tudta mezőnyfölényét helyzetekre váltani, ha pedig ez sikerült, akkor a hazaiak kapusa remekül reagált. A második játékrész elején Saša Jovanović csente el Simovićtól a labdát, de hiába került szemtől szembe a hazaiak kapusával, Leković egy bravúrral megakadályozta, hogy a vendégek megszerezzék a vezetést. A hajrában az emberelőnyben játszó TSC sorozatban dolgozta ki az akciókat, de a csereként beállt Sós Bence kemény lövését is hárította a kapus, a kipattanót pedig a védők rúgták ki a gólvonal előtt. A TSC 33 ponttal a harmadik helyen áll a szerb Szuperligában. A topolyai csapat szerdán utazik Athénba, ahol az Európa-liga A csoportjának utolsó fordulójában a görög Olympiakosszal méri össze erejét, utána pedig a szerb bajnokságban a Javor-Matist fogadja.

A klubbal kapcsolatos további információkért látogasson el a TSC internetes oldalára.

TSC Labdarúgó Klub

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.