Ugrás a tartalomra

Egyelőre nem fér el az új trófea a Real múzeumában

2018.05.29
19:00
Forrás
MTI
Nem fér el a Real Madrid legújabb Bajnokok Ligája-serlege a labdarúgóklub múzeumában, amely így kisebb átalakításra szorul.

A Liverpool felett aratott 3-1-es sikerrel elhódított trófea a klub korábbi 12 BEK/BL serlege mellé került volna, ám ott már nem jutott neki hely. A tizedik trófea 2014-es megszerzése után ugyanis két hellyel bővítették a vitrint, ám azok a helyek a 2016-os és tavalyi BL-diadal nyomán elkeltek - emlékeztet a The Sun weboldalának beszámolója. A kijevi sikerrel a Real Madrid sorozatban harmadszor nyerte meg a BL-t, összességében pedig 13. alkalommal lett a BEK, illetve a Bajnokok Ligája legjobbja.

Real Madrid
Liverpool
Bajnokok Ligája

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.