Ugrás a tartalomra

Egyetlen jelölt van a FIFA elnöki posztjára

2019.02.06
14:41
2024.03.19
08:44
Forrás
nemzetisport.hu
Eldőlt, egyetlen jelölt lesz a júniusi elnökválasztáson, amelyen a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség első emberét választják meg. A jelenleg is hivatalban lévő Gianni Infantino jelölteti magát újra.

A szervezet mai közlése szerint a kedd éjféli határidőig csak a 48 éves sportvezetőt jelölték a szükséges öt tagszövetségi támogatói levéllel. Infantinónak így már csupán az ilyenkor szokásos ellenőrzésen kell átesnie, hogy június 5-én, Párizsban egyetlen jelöltként újraválasszák a FIFA élén.

Infantinót 2016 februárjában választották elnöknek, miután elődjét, Joseph Blattert összeférhetetlenség és hűtlen kezelés miatt eltiltották minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől.

FIFA
elnök
választás
jelölt
Gianni Infantino

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.