Ugrás a tartalomra

Elhagyta a kórházat Alonso, miután elütötte egy autó

2021.02.15
19:06
2021.02.15
19:11
Forrás
hvg.hu
Elhagyhatta a kórházat a kétszeres Forma–1-es világbajnok Fernando Alonso, aki állkapocstörést szenvedett múlt csütörtökön, amikor kerékpáros edzés közben elütötte egy autó.

A 39 éves versenyzőt a baleset után egy svájci kórházban megműtötték, hétfőn pedig a Cuatro televíziós társaság a Twitteren két olyan fotót közölt, amelyen az intézményt elhagyó Alonso volt látható.  A spanyol pilóta csapata, az Alpine egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt Alonsóval kapcsolatban, de a baleset után arról számolt be, hogy a versenyző néhány nap pihenés után tovább folytathatja az edzéseit és a felkészülést az idei szezonra, visszatérése nincs veszélyben. Mindössze négy napot töltött kórházban Forma–1-es pilóta, a csapat szerint néhány nap pihenés után tovább folytathatja az edzéseit. 

Fernando Alonso
baleset
műtét

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.