Ugrás a tartalomra
Tanjug/Milos Simanovic

Elhalasztották csütörtökre a Trepča-Crvena zvezda labdarúgó meccset

2019-10-09
12:25
2019-10-09
14:03
Forrás
Szerbiai RTV
A felek a Szerb Kupában mérkőztek volna meg ma 14 órától. A rendőrség nem engedte be a belgrádi labdarúgó csapatot Koszovóba, így visszautaztak a szerb fővárosba.

A Koszovói Labdarúgó Szövetség nem támogatta a mérkőzés megrendezését, és a szerb közmédia információ szerint az ügyet átadta a koszovói rendőrségnek. Bojan Jakšić, a Trepča sportigazgatója korábban azt nyilatkozta, hogy azt az információt kapta a helyi rendőrségtől, hogy megakadályozzák majd a meccs megrendezését. Az Európai Labdarúgó-szövetség egyébként nem gördített akadályt a mérkőzés lejátszása elé. Az elhalasztott meccset várhatóan Ópázován rendezik majd meg csütörtökön.

Crvena zvezda
Trepca
labdarúgás
halasztás

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.