Ugrás a tartalomra

Elhunyt Sir Bobby Charlton

2023.10.21
18:43
2023.10.21
18:50
Forrás
Pannon RTV
86 éves korában elhunyt Sir Bobby Charlton, a minden idők legjobb labdarúgói között számon tartott angol világbajnok, a Manchester United legendája.

Nagy szomorúsággal tudatjuk a hírt, hogy Sir Bobby szombat hajnalban családja körében békésen elhunyt - idézte családja közleményét a brit Guardian. Csapata, a Manchester United a korábban Twitterként működő X-en külön posztban emlékezett meg róla, “Nincsenek szavak” – írták. Charlton, aki 1966-ban lett világbajnok az angol válogatottal, szinte egész labdarúgó karrierjét a Manchaster Unitednél töltötte, amellyel Európa Kupát és három bajnoki címet is nyert. Később a csapat stadionja, az Old Trafford igazgatója lett, 1994-ben pedig lovaggá ütötték.

Bobby Charlton
labdarúgó
világbajnok
angol
Manchester United

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.