Ugrás a tartalomra

Elkezdődött az Exit Fesztivál Újvidéken

2023.07.07
10:59
2023.07.07
16:16
Forrás
Pannon RTV
A több, mint 20 éves múlttal rendelkező nemzetközi zenei rendezvény szervezői idén mintegy 200 ezer látogatóra számítanak.

A négy napig tartó zenei fesztivál látványos tűzijátékkal kezdődött. Idén összesen mintegy ezer előadóművész lép fel a rendezvényen.

Idén jelentős számú vendég érkezett Ausztráliból, Új-Zélandról, Angliából, Németországból, Törökországból és Horvátországból.

Az est folyamán számos női lemezlovas lépett fel a fesztiválon.

Lanna, lemezlovas, Szerbia: „A hangulat varázslatosan jó volt. Erről álmodtam. Ki gondolta volna, hogy 17 évesen a Dance Arénában lesz lehetőségem fellépni. Hihetetlen.”

A látogatók több, mint 40 helyszín közül válogathatnak a péterváradi vár területén – mondta Milica Dragomirović. Az Exit Fesztivál szóvivője kiemelte: „Az idén sok hazai fellépőnk van akik bemutatják az önálló projektjeiket, köztük olyanok is akik most szereznek maguknak hírnevet. Új helyszínek is vannak a fesztiválon. Mint mindig, most is jelen vannak a lelki egészséggel foglalkozó kampányok.”

A hétvégén mások mellett a Skrillex, Eric Prydz, Mahmut Orhan és a Wu-Tang Clan is fellépnek az Exit fesztiválon.

Exit Fesztivál
Milica Dragomirović

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.