Ugrás a tartalomra

Elveszítette a vajdasági derbit a TSC

2023.11.12
21:44
2023.11.13
10:24
Forrás
Pannon RTV
A Vojvodina csapatát fogadták a szerbiai Szuperligában. A TSC labdarúgóinak mindössze egyetlen napjuk maradt felkészülni, mivel csütörtök este játszottak a Freiburg ellen.

Az Arénában a topolyaiak szerezték meg a vezetést, mégpedig már az első percben. Aleksandar Ćirković talált a vendégek kapujába. A 19-ik percben a Vojvodina egyenlített Andrija Radulović góljával. A 29-ik percben az újvidékiek fordítottak, ismét Radulović volt sikeres. Az első félidő a Vojvodina vezetésével végződött. A második játékrészben egyik csapatnak sem sikerült gólt szereznie, így a mérkőzés 1:2-es eredménnyel végződött.

A vereség ellenére a TSC továbbra is a tabella harmadik helyén áll 26 ponttal, míg a Vojvodina 22-vel a negyedik. A következő fordulóban a topolyaiakra ismét nehéz meccs vár, akkor a Partizannal csapnak össze, mégpedig idegenben.

Vojvodina

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.