Ugrás a tartalomra

Érdekes mérkőzések az Európa-ligában

2023.12.18
14:06
Forrás
Pannon RTV
Sorsoltak a labdarúgó Európa-liga rájátszásában. Ebben a szakaszban az El-csoportkörének második helyezettjei kiemeltként a Bajnokok Ligája csoportharmadikjaival játszanak a második számú európai kupasorozat nyolcaddöntőjéért.

A sorsolásnál azonos ország csapatai nem kerülhettek össze. A slágerpárosításban az elmúlt idényben döntős olasz AS Roma a holland Feyenoorddal találkozik, ez a két együttes vívta az akkor debütáló Konferencia-liga fináléját a 2021/22-es szezonban. A rájátszás első körében a párharcok találkozóit február 15-én és 22-én játsszák.

A 16 közé jutásért zajló párharcok párosítása:
Feyenoord (holland)-AS Roma (olasz)
AC Milan (olasz)-Rennes (francia)
Lens (francia)-Freiburg (német)
Young Boys (svájci)-Sporting (portugál)
Benfica (portugál)-Toulouse (francia)
Braga (portugál)-Qarabag (azeri)
Galatasaray (török)-Sparta Praha (cseh)
Sahtar Donyeck (ukrán)-Olympique Marseille (francia)

A csoportgyőztesként már nyolcaddöntős csapatok:
West Ham United (angol), Brighton (angol), Glasgow Rangers (skót), Atalanta (olasz), Liverpool (angol), Villarreal (spanyol), Slavia Praha (cseh), Bayer Leverkusen (német)

Európa Liga

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.